Seminer Dönemini Verimli Geçirmeye Çalışıyoruz.

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Emre GÜLEÇ'ten Seminer Dönemi Etkinliği.

11.09.2023 157

Yeni eğitimm-öğretim yılının başlamasıyla seminer döneminde yapılması gereken çalışmaları takip ediyoruz. Okulumuz öğretmenlerinden Emre GÜLEÇ sorumluluğunda ve yönetiminde Okullarda Rehberlik Hizmetleri ve Dijitalleşme konularında seminer verildi. Öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen seminerde sınıf rehberlik hizmetleri, sınıf rehber öğretmeninin görevleri, okullarda rehberlik anlayışı ve birlikteliği,dijitalleşme ve eğitime etkileri konularında öğretmenlerimiz bilgilendirildi. Karşılıklı soru-cevap ve sohbet havasında gerçekleştirilen etkinlikte önemli konuların altı çizilip gerekli hatırlatmalar Emre GÜLEÇ tarafından yapıldı. Katılım gösteren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve etkinliğimizin faydalı olmasını diliyoruz.