Selçuklu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzun temel vizyonu akılcılığa ve bilime önem veren araştırmacı, sorgulayıcı eleştirel, dürüst ve iyi ahlaklı, çevreye duyarlı , kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Biz Varto Selçuklu İmam Hatip Ortaokulu olarak, 1. Bütün ögrencilerin ögrenmeyi ögrenmelerini saglamak, 2. Ögrencilerin bireysel farkliliklarina saygi duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine firsat tanimak, 3 . Ögrencilerimizi daha özgür sinif ve daha özgür okul ilkesine uyarak egitip gelistirmek, 4. Ögrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetistirmek. 5 . Okulumuzun egitim çalisanlarini bilimin ve insanligin ortak degerlerinden yararlanan, kendini gelistiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetistirmek, 6. Okulumuzda bir atilim, bir degisim yaratarak okul toplumunun gelismesini saglamak , 7. Ögrencilerimizi, ögretmenlerimizi-yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyila hazirlamak, Için VARIZ ve ÇALISMAKTAYIZ.

Başarılar: Okulumuz her yıl yapılan merkezi sınavlarda nitelikli okullara öğrenci yerleştirmektedir.

Saatler: 08.30-15.30
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: HER KÖYDEN TAŞIMALI OLARAK YAPILMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (050) 595-7632

WEB - https://vartoselcukluiho.meb.k12.tr

Adres - Kültür Mah. Lise Caddesi No: 26 Selçuklu İmam Hatip Ortaokulu Varto /Muş

Yerleşim Yeri - İlçe Merkez

Ulaşım İlçe Merkez